X

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΡΑΑΕΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου 2024, στην Αθήνα, στα γραφεία της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (Ρ.Α.Α.Ε.Υ.) συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου, κ. Αθανασίου Δαγούμα, και του Αντιπροέδρου, κ. Κωνσταντίνου Αραβώση, με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΕΠΠΕ..

 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΕΠΠΕ παρουσίασε τις θέσεις και τα προβλήματα των μελών του συνδέσμου, αναφερόμενο εκτενώς στα εμπόδια που αντιμετωπίζει η περιβαλλοντική επιχειρηματικότητα, καθώς και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από εποικοδομητικό διάλογο, κατά τον οποίο εκφράστηκαν απόψεις και προτάσεις με στόχο την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του περιβάλλοντος. Ο Πρόεδρος της Ρ.Α.Α.Ε.Υ., κ. Δαγούμας, αναγνώρισε την αναγκαιότητα ανάληψης απαραίτητων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των θεμάτων αυτών και ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΕΠΠΕ για τις ενέργειες που έχει ήδη δρομολογήσει η Αρχή.

Ο ΠΑΣΕΠΠΕ θα συνεχίσει να εργάζεται για την επίλυση των ζητημάτων που τέθηκαν στη συνάντηση, καθώς και άλλων θεμάτων που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Τα μέλη του συνδέσμου δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την επικοινωνία και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη θέσπιση απαραίτητων μέτρων, με στόχο την εξάλειψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη του ΠΑΣΕΠΠΕ.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ρ.Α.Α.Ε.Υ. για τον χρόνο που διέθεσαν, το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα ζητήματα του κλάδου και τη συνεχή προσπάθειά τους να επιλυθούν πολλά από τα προβλήματα που σχετίζονται με το περιβάλλον.